Het dak boven een onvergetelijk studentenleven

Veel belangrijker dan onze studentenkoten zijn onze studenten. We kennen hen persoonlijk en genieten ervan als er weer iemand afstudeert die met plezier terugkijkt naar zijn of haar studententijd. Dat komt omdat we al meer dan 30 jaar lang elke dag klaarstaan voor hen en alles op alles zetten om hun studententijd onvergetelijk te maken.

Zoveel meer dan een studentenkamer

Je Gentse familie

Verhuizen naar Gent om te studeren is leren zelfstandig zijn. Dat betekent niet dat onze studenten er alleen voor staan. We organiseren events zodat studenten elkaar beter leren kennen. De sfeer in de studentenresidenties is overigens opperbest. Daar worden vriendschappen voor het leven gesmeed.

Je comfortzone

Een comfortabel kot is essentieel om ten volle van je studentenleven te genieten. We creëren een plek om ongestoord te studeren, een plek om op adem te komen tijdens een drukke week.

Je garantie op veiligheid

De veiligheid van onze studenten ligt ons nauw aan het hart. De wettelijke veiligheidsnormen voor studentenhuisvesting liggen – terecht – zeer hoog. Elk kot voldoet aan de wettelijke verplichtingen. Toch gaan we nog een stapje verder: eenmaal per jaar houden we op eigen initiatief een evacuatieoefening in al onze panden, al dan niet in samenwerking met de Gentse brandweer.

Je uitvalsbasis in Gent

We kiezen strategisch de locatie van onze studentenresidenties. Dicht bij de faculteit uiteraard maar evengoed dicht bij de studentenbuurt. Zo ontdek je Gent vanuit het hart van het studentenleven.

Vind je ideale kot

Laat ons weten naar wat je op zoek bent.

Neem contact op

Brummo

Kortrijksesteenweg 23/4
9830 Sint-Martens-Latem
Tel. 09 278 80 00

Brummo doet meer

Met het Brummo team trachten we iedere dag te bouwen aan ons verhaal. Dit verhaal gaat verder, zo steunen we jaarlijks verschillende projecten: