Vind de plek die u inspireert

Al meer dan 25 jaar creëert Brummo de ideale woon- werk- of studeeromgeving voor haar klanten. We streven ernaar om een omgeving te realiseren die mensen inspireert. Dat doen we onder meer door de recentste ontwikkelingen in onze sector nauw op te volgen en door goed te luisteren naar wat mensen verlangen van een bouwgrond, bedrijfspand of studentenkot .

Zoveel meer dan vastgoed of bouwgronden

Langetermijnsamenwerking met onze partners

Als projectontwikkelaar geloven we niet dat onze taak erop zit na het tekenen van het contract. Een bouwgrond kopen, of vastgoed huren, doet u niet elke dag. Daarom geven we onze klanten nauwgezet advies, zodat ze een persoonlijke en doordachte keuze kunnen maken. Op deze manier creëren we een win-win situatie voor alle partijen.

De buurt van onze toekomst

Als projectontwikkelaar zetten we in op duurzaamheid en denken we ook aan het wonen, werken en leven van morgen. Dat doen we door zorgvuldig nieuwe locaties uit te kiezen in buurten die makkelijk bereikbaar zijn en veel te bieden hebben. Zo garanderen we kwaliteit in een buurt die vandaag én morgen als juist aanvoelt.

Vind de plek die u inspireert

Laat ons weten waar u naar op zoek bent.

Neem contact op

Brummo

Kortrijksesteenweg 23/4
9830 Sint-Martens-Latem
Tel. 09 245 31 00
info@brummo.be

Brummo doet meer

Met het Brummo team trachten we iedere dag te bouwen aan ons verhaal. Dit verhaal gaat verder, zo steunen we jaarlijks verschillende projecten: