Beste klanten en bezoekers,
 

Het coronavirus heeft inmiddels een grote invloed op iedereen. Het is de laatste dagen niet meer uit ons leven weg te denken, en dit zal ook de komende weken nog het geval zijn... In deze moeilijke tijden hecht Brummo, als familiebedrijf, veel belang aan de gezondheid en het welzijn van haar klanten, medewerkers, en samenwerkende partners.

Om verdere verspreiding zoveel mogelijk te beperken, moet iedereen zijn of haar verantwoordelijkheid nemen. Dit doen wij ook. Daarom zijn wij genoodzaakt om enkele maatregelen in te voeren:
 

  • Voor onze werknemers bieden wij telewerk aan, naar de richtlijn van de overheid.
  • Voor uw eigen gezondheid en die van onze medewerkers, zijn onze vastgoedadviseurs beschikbaar voor een adviesgesprek vanop afstand. Dit kan gemakkelijk via Whatsapp, Skype of Google Hangouts.
  • Onze klantendienst blijft telefonisch beschikbaar op het nummer 09 245 31 00 en via mail op info@brummo.be
  • Onze studenten verhuurdienst blijft eveneens bereikbaar op het nummer 09 278 80 00 of via mail : student@brummo.be

 

Intussen blijven we de situatie opvolgen en de maatregelen van onze overheid strikt toepassen, zodat we er samen alles aan doen om de verspreiding van dit virus tegen te gaan. Samen met u moeten we deze crisis overwinnen. We laten ons niet ontmoedigen door de aanhoudende stroom van negatieve berichten. Laat ons naar de feiten kijken en hopen op beterschap.

Ten slotte wenst Brummo uitdrukkelijk haar solidariteit te betonen met iedereen die zich momenteel inzet om het coronavirus te bestrijden en het dagelijkse leven mogelijk te houden. De mensen uit de zorgsector in het bijzonder verdienen onze steun en grootste respect.


Bedankt voor jullie begrip en steun.
Draag goed zorg voor jezelf en voor elkaar.

Het Brummo - team

Blijf op de hoogte van onze nieuwe studentenkoten of ons bedrijfsvastgoed