Interesse?

Beersel - Gesloten en halfopen bebouwing

Beersel

  Wonen in een oase van groen met een vleugje geschiedenis

  Binnenkort start Brummo met de aanleg van een nieuwe verkaveling in Beersel, langs de Vroenenbosstraat. Beersel ligt in de provincie Vlaams-Brabant, aan de zuidrand van de Brussel. De gemeente is vlot bereikbaar via de nabijgelegen E19 die Brussel met La Louvière verbindt.

   

  • Zeer mooie groene ligging
  • Slechts half uurtje verwijderd van Brussel
  • Vlot bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer
  • In de buurt van winkels, scholen en alle nodige faciliteiten

   

  Omgeving Beersel

  Op amper 5 minuten rijden bevind je je al in het Provinciedomein Huizingen. In de schaduw van het prachtige 19de-eeuwse kasteel van Huizingen strekt zich dit fantastische domein uit dat een waaier aan attracties aanbiedt voor jong en oud. Je kan er genieten van een openluchtzwembad, een speel- en klauterparadijs voor de allerkleinsten, van diverse sportterreinen voor tennis, voetbal, atletiek, ...

  Voor de golfliefhebbers is er ‘Golf Club de Sept Fontaines’; een zeer mooie golfbosbaan, die doorheen een prachtig heuvellandschap loopt, omgeven door oude, karakteristieke bomen. Ook het 4400 ha grote Zoniënwoud, sinds kort erkend als Unesco-Werelderfgoed, ligt vlakbij. In het Waalse deel van het Zoniënwoud mag je met een elektrische fiets rijden, maar alleen onder bepaalde voorwaarden. Zo mag je niet sneller dan 25 km per uur fietsen. 

  Cultuurliefhebbers vinden uiteraard gemakkelijk hun weg naar Brussel, maar in buurgemeente Braine-l' Alleud je alvast ook terecht voor een filmavond in Kinepolis Imagibraine.

  Authentiek is de gemeente zeker en vast in het licht van de drie ambachtelijke brouwerijen die Beersel rijk is: Brouwerij 3 Fonteinen, Geuzestekerij Hanssens Artisanal en Brouwerij Oud Beersel produceren geuze en kriek van lambiekbier. En heb je al eens een authentieke mandjeskaas geprobeerd? Daarvoor moet je langsgaan bij Kaasmakerij Walschot.

  Aan restaurants om een pittig streekgerecht te proeven, is er geen gebrek. Ook op de talloze wijkfeesten en de jaarlijkse Beerselse Kasteelfeesten beleef je nog het breugheliaans karakter van de gemeente.

  Beersel: redenen genoeg om er te gaan wonen.

   

  Sommige beelden zijn afkomstig van: © Vlaams-Brabant, ©  Toerisme Vlaams-Brabant

  LotTypeOpp.Status

  Gelieve uw gegevens in te vullen om de verkoopplannen te ontvangen.

  Meer weten?

  Neem contact op

  Bartis uw contactpersoon voor deze grond.