Interesse?

Boortmeerbeek - Halfopen bebouwing

Boortmeerbeek

  Gezellig wonen in het groene Boortmeerbeek

  Binnenkort start Brummo met de aanleg van een nieuwe verkaveling in Boortmeerbeek, langs de Wespelaarsebaan. Boortmeerbeek is een groene gemeente in de provincie Vlaams-Brabant en behoort tot het bestuurlijk arrondissement Leuven. We ontwikkelen hier woonzones die helemaal in harmonie zijn met hedendaags wonen, zodat je nieuwe buurt meteen als thuis aanvoelt; een thuis dat zoveel meer is dan een dak boven het hoofd…

  Vanuit Boortmeerbeek heb je een vlotte verbinding naar Mechelen of via de E19, naar Antwerpen en Brussel, en via de N26 naar Leuven. Op slechts 5 minuten wandelen ligt het station met een vlotte treinverbindingen naar onder meer Brussel, Antwerpen, Mechelen en Leuven.

   

  • Rust en groen om op adem te komen
  • Grenzend aan de rivier de Dijle
  • Op slechts 10 minuten van centrum Mechelen
  • In de buurt van winkels, scholen en alle nodige faciliteiten
  • Vlot bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer

   

  Omgeving Boortmeerbeek

  Boortmeerbeek is uitstekend gelegen in de onmiddellijke omgeving van het attractiepark Planckendael, het recreatiedomein Hofstade en het prachtige domein van het kasteel van Schiplaken. Uitlopend in het 100 ha grote Schiplakenbos zorgt dit, samen met het Steentjesbos, het Snijsselsbos en het gebied rond Hellebos-Rotbos voor een echte groene regio om leven.

  Boortmeerbeek is vrij centraal gelegen, en kan over een sterk uitgebouwd openbaar vervoer beschikken. Boormeerbeek heeft een eigen treinstation vanwaar je richting Gent, Mechelen, leuven, en Sint- Niklaas spoort.

  In Boortmeerbeek kan je tal van scholen terugvinden, verschillende sportclubs en een heleboel andere faciliteiten. Zo kan je in de recent vernieuwde sporthal tennis, voetbal, handbal, basketbal, atletiek en zoveel meer sporten beoefenen.

  Winkelen kan je dan weer op de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek, waar je achteraf ook kan ontspannen en genieten van een hapje en een drankje.

  LotTypeOpp.Status

  Gelieve uw gegevens in te vullen om de verkoopplannen te ontvangen.

  Meer weten?

  Neem contact op

  Bartis uw contactpersoon voor deze grond.