Interesse?

De Perentuin I Mechelen - Halfopen en open bebouwing

Mechelen
  • Nog 2 loten te koop

Wonen op een toplocatie in Mechelen

Brummo ontwikkelt woonbuurten die helemaal in harmonie zijn met hedendaags wonen, zodat u met een gerust hart uw nieuwe woning zal zien verschijnen op een locatie die vanaf de eerste dag als juist aanvoelt.

Brummo levert een nieuwe verkaveling in Mechelen op: De Perentuin, gelegen aan de mooie Perelaarstraat.

Deze verkaveling ligt op amper drie minuten rijden van een treinstation, met regelmatige treinverbindingen naar onder meer Mechelen-Centrum, Antwerpen, Brussel, Leuven en Gent. Met de wagen hebt u een vlotte verbinding naar het centrum van Mechelen, en, via de E19, naar Antwerpen en Brussel.

 

  • Gezellige woonbuurt in een heerlijk groene omgeving
  • Autoluw en kindvriendelijk
  • In de buurt van winkels, scholen en alle nodige faciliteiten
  • Slechts 10 minuten verwijderd van het centrum van Mechelen
  • Vlot bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer
  • Treinstation op fietsafstand

 

Omgeving verkaveling

De Perentuin ligt te midden van talrijke ontspannings- en recreatiegebieden, zoals de bekende, 42-hectare grote dierentuin Planckendael en het nabijgelegen recreatiedomein Hofstade. 

Dit domein van Sport Vlaanderen is gelegen in een natuurgebied van maar liefst 172 ha, ideaal voor grote en kleine actievelingen. Op deze locatie kan u een gezellig dagje uit combineren met flink wat sportieve uitdagingen, allemaal op een boogscheut van je deur.

Het is er bij uitstek geschikt om te lopen, wandelen en fietsen. Wie graag zijn kunnen test in andere buitensporten, is hier ook aan het goede adres: een boogschietstand, een Finse looppiste, een klimmuur en een hoogtouwenparcours zijn maar enkele voorbeelden van de activiteiten waarvoor u hier terecht kan. Wilt u het liever wat rustiger aan doen? Dan kan u komen relaxen op de 650 meter lange strandzone van Hofstade, met twee speeltuinen een taverne en strandcafetaria.

Op het domein van Hofstade kan u ook het Sportimonium bezoeken. In dit internationaal erkend sportmuseum ontdekt en herbeleeft u ons sportverleden.

In de nabije omgeving hebt u de keuze uit twee verenigingen scouts en gidsen, waar kinderen met kampen, tochten, weekends en wekelijkse samenkomsten vol avontuur en creativiteit terecht kunnen.

Niet onbelangrijk is het onderwijsaanbod dat over het hele stadsgebied met zo'n 18.000 leerlingen in de kleuter-, basis- en middelbare scholen en meer dan 20.000 studenten een zeer centrale plaats inneemt.

Hoewel de verkaveling ingebed is in een groene en rustige omgeving, zijn de nodige winkels en voorzieningen, zoals een bakker, supermarkt, apotheker,.. in de onmiddellijke buurt gelegen.

Het bruisende stadscentrum van Mechelen, overigens een van de belangrijkste historische steden in Vlaanderen, is nooit veraf. U kan er gezellig kuieren en shoppen in de vele originele bars, interieurzaken en talrijke kledingwinkels. Op zaterdag is shoppen in Mechelen nog leuker. Shoppers pendelen dan immers gratis en comfortabel tussen de kostenloze randparkings en het winkelcentrum met de Shopping Shuttle.

Via het treinstation van Hever, welgeteld op een kilometer van uw deur vandaan, hebt u een vlotte verbinding naar Mechelen en Leuven. Dit traject naar het station kan u overigens ook lekker handig met de fiets doen.

LotTypeOpp.Status
1HOB479 m²

Verkocht

2HOB338 m²

Verkocht

3OB509 m²

Verkocht

4OB621 m²

Via Brummo

5OB468 m²

Verkocht

6OB468 m²

Verkocht

7OB468 m²

Verkocht

8OB468 m²

Verkocht

9OB564 m²

Verkocht

10OB678 m²

Via Brummo

11OB602 m²

Verkocht

12OB636 m²

Verkocht

13HOB450 m²

Verkocht

14HOB445 m²

Verkocht

Gelieve uw gegevens in te vullen om de verkoopplannen te ontvangen.

Meer weten?

Neem contact op

Bartis uw contactpersoon voor deze grond.