Interesse?

Oude Velden I Dessel - Gesloten, halfopen en open bebouwing

Dessel

  Leven, in een avontuurlijk landschap, omgeven door groen

  Brummo lanceert binnenkort een nieuw woonproject 'Oude Velden ' in Dessel-Witgoor. Gelegen in een unieke, landelijke en groene omgeving, net buiten het centrum van Dessel en op een steenworp van het levendige Turnhout in de provincie Antwerpen.

  Voor wie de drukte achter zich wil houden, maar toch graag niet al te ver van uitvalswegen woont, is Dessel de ideale gemeente. Via de E313 hebt u een vlotte verbinding naar Antwerpen of Hasselt; via de N18 rijdt u naar Turnhout.

  Centraal in de woonomgeving wordt een groen speelplein aangelegd dat overvloedig ruimte voor spel en ontspanning zal bieden. Het aanplanten van de nodige bomen staat garant voor het groene karakter. De zuidgerichte tuinen van de bouwloten betekenen een niet onbelangijke bijkomende troef.

   

  • Rustige groene natuurlijke omgeving
  • Natuurgebieden vlakbij
  • Op fietsafstand van het centrum
  • Kindervriendelijke autoluwe omgeving
  • Op slecht 15 minuten met de wagen van centrum Turnhout
  • Groot aanbod sportieve activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen
  • Percelen voor halfopen en gesloten bebouwing met zuidgerichte tuin

   

  Omgeving Dessel Witgoor

  Vlakbij bevindt zich de befaamde ‘SAS4-Toren’. Die trakteert u op 37 meter hoogte, na een spectaculaire klim van 216 treden, op een adembenemend panorama over drie samenvloeiende kanalen; een unicum in Europa.

  Wandelen, fietsen en ravotten

  In de omgeving van deze toren kunnen kinderen zich uitleven in een heus speelbos, waar onder meer het beweegpad hen op velerlei manieren uitdaagt. Ook fietsers en wandelaars kunnen voluit genieten van de groene oase die omgeving Dessel te bieden heeft. U kan zelf routes uitstippelen, of gebruikmaken van de wandel- en fietssuggesties. Zo voorziet de gemeente Dessel op flink wat fietsroutes.

  De Pannenkoekenboot, aan de overkant van de SAS4-Toren, is al sinds 1996 een begrip in de streek: een unieke plek waar uit maar liefst 285 soorten ambachtelijke pannenkoeken kan worden gekozen; van zoet tot hartig, van klein tot groot…

  De Kempen hebben bovendien nog veel meer te bieden naast wandelen, fietsen of terrasjes doen. Wist u bijvoorbeeld dat u een kano- of kajakvaart op de Kleine Nete kan maken? Op 15 minuten met de fiets kan u hiervoor terecht bij sportclub ‘Mokka’ (Molse Kano en Kajak Club),of wat verder bij ‘Kempen kajak’: voorwaar een verrassende en originele manier om de streek te ontdekken!

  En wat dacht u van waterskiën ? De waterskiclub ‘Mol-ski' ligt vlakbij op een prachtige locatie langs het kanaal. De club beschikt bovendien over een heerlijk en voor iedereen toegankelijk terras met zicht op het water en de waterskiërs.

  Liever vaste grond onder uw voeten? Dan kunt u terecht in het Pakawi Park in Balen voor een dagje heerlijk kuieren en dieren spotten.

  Shoppen!

  De betere supermarkt, apotheker, fietsenwinkel, bakker, bank,… vindt u terug in het centrum van Dessel.

  Hebt u zin om uitgebreid te shoppen? Met de wagen ben je op 20 minuten rijden in Geel, het nieuwe centrum van de Kempen. Shoppers vinden ook authenticiteit terug in stijlvolle boetieks. De winkelstraten worden helemaal opgefleurd door tal van decoratie-, wooninrichting- en delicatessezaken. Gezellig eten en drinken kan je in de betere horecazaken. Achteraf kan je lekker languit genieten van een film in Studio Geel.

  LotTypeOpp.Status

  Gelieve uw gegevens in te vullen om de verkoopplannen te ontvangen.

  Meer weten?

  Neem contact op

  Bartis uw contactpersoon voor deze grond.