Opwijk - Gesloten en halfopen bebouwing

Asbeekweg, Opwijk

   

  In de gemeente Opwijk zit u op alle vlakken goed

  Brummo realiseerde een mooie verkaveling in het residentiële Opwijk, landelijk gelegen maar toch dicht bij (groot)steden als Brussel en Mechelen.

  De verkaveling ligt op amper drie minuten rijden van het station, waar regelmatige treinverbindingen u vlot tot in Brussel, Aalst, Dendermonde of Oudenaarde brengen. En met de wagen bereikt u dan weer, via de N47, zó de ring rond Brussel.

   

  • Divers onderwijsaanbod en sportmogelijkheden
  • Wonen in een groene en landelijke gemeente
  • Veel te bieden voor jong en oud 
  • Slechts 35minuten verwijderd van centrum Brussel

   

  Omgeving Opwijk

  In de gemeente Opwijk zit u op alle vlakken goed, niet in het minst voor een uitgebreid dienstenaanbod en een ruime keuze aan scholen.

  Ook om te sporten is Opwijk een ideale plaats om te wonen : atletiek, badminton, dans, volleybal, … tal van verenigingen hebben er hun stek en bieden op ieders maat een waaier van sportmogelijkheden aan. De jongere (en oudere) Opwijkenaren kunnen tevens terecht in het Recreatie- en Parkdomein Nieuwdonk, met zijn vele ontspanningsmogelijkheden, zoals wandelen, zwemmen, zonnebaden, een fit-o-meter, grote speeltuin,...  Daarnaast bevinden zich er nog tal van andere in- en outdoor speeltuinen in de directe omgeving.

  Aan de rand van de gemeente ligt het mooie Kravaalbos, een stuk ongerepte natuur van meer dan 80 hectare groot, waar het heerlijk toeven is en u naar hartenlust kunt wandelen of andere sporten beoefenen.

  Tijdens de zomermaanden gaan er in Opwijk talrijke evenementen door, waaronder optredens, fijnproeverijen en heel wat kinderanimatie.
  Opwijk bruist… Zo is de lokale handel bijzonder goed vertegenwoordigd, en wordt er zelfs een hoogst eigen bier gebrouwen, genaamd (H)Opwijk Blond. Hiermee sluit Opwijk aan bij de biercultuur in Vlaanderen, die recent als werelderfgoed erkend werd !

  Vermits u in geen tijd in steden zoals Brussel staat, zal u daar eindeloos kunnen genieten van musea, tentoonstellingen of culinair hoogstandjes. Of u maakt een heerlijke wandeling doorheen de prachtige hoofdstad van Europa, om achteraf op een terrasje lekker uit te rusten met koffie en een Brusselse wafel... het vakantiegevoel is werkelijk vlakbij.
  Of wat dacht u van de plantentuin in Meise, één van de grootste ter wereld. Maar ook in de stadstuin van Aalst kan u worden overdonderd door allerlei flora…

  U merkt het : in Opwijk valt er voor jong en oud een boel te beleven…

   

   

  LotTypeOpp.Status
  1HOB455 m²

  Verkocht

  2HOB490 m²

  Verkocht

  3HOB520 m²

  Verkocht

  4HOB550 m²

  Verkocht

  5HOB585 m²

  Verkocht

  6HOB620 m²

  Verkocht

  7HOB660 m²

  Verkocht

  8HOB455 m²

  Verkocht

  9HOB420 m²

  Verkocht

  10HOB370 m²

  Verkocht

  11HOB365 m²

  Verkocht

  12HOB365 m²

  Verkocht

  13HOB345 m²

  Verkocht

  14GB225 m²

  Verkocht

  15HOB330 m²

  Verkocht

  Gelieve uw gegevens in te vullen om de verkoopplannen te ontvangen.

  Meer weten?

  Neem contact op

  Bartis uw contactpersoon voor deze grond.