De Pinte - Gesloten, halfopen en open bebouwing

Bommelstraat, De Pinte

  Deze verkaveling bevindt zich in de kleine, landelijke gemeente De Pinte. Perfect gelegen tussen de steden Gent en Deinze en grenzend aan het schilderachtige Sint-Martens-Latem. U kan er genieten van de rust terwijl het centrum van Gent helemaal niet veraf is. Gaat u liever met de trein, dan vindt u het station op amper 3 minuten fietsen. Verder is er een makkelijke verbinding met zowel de E17, E40, N60 als N43.

  • Divers onderwijsaanbod en sportmogelijkheden
  • Veel te bieden voor jong en oud 
  • Autoluwe en kindvriendelijke buurt
  • Het stadscentrum van Gent en uitvalswegen zijn vlot bereikbaar

  Een Pintenaar aan het woord

  Waarom wonen in De Pinte?

  Een residentiële gemeente gelegen aan de rand van Gent, zorgt voor een heel goede bereikbaarheid naar de grootsteden (rechtstreekse verbinding naar Brussel met de trein, nabijheid van E17 en E40),en biedt bovendien de rust van de rand met heel veel groen.


  Waarop heeft De Pinte de laatste jaren ingezet?

  De vernieuwing van het gemeentehuis om de inwoners beter tot dienst te kunnen zijn, de bouw van een nieuwe bib, en de ontwikkeling van het sportpark Moerkensheide dat de jeugd in de beste omstandigheden aan het sporten moet krijgen.


  Wat valt er allemaal te beleven?

  Er zijn tal van activiteiten voor zowel jong als oud. Verschillende verenigingen zorgen voor de nodige dynamiek. Zo is er bijvoorbeeld "De Pinte Leeft", een vereniging van Pintenaars voor Pintenaars. Zij hebben ondertussen hun eigen biertje op de markt, “de Pintenaer”. Ze organiseren tevens tal van activiteiten, zoals comedyavonden met onder meer kleppers als Jacques Vermeire of Philippe Geubels.


  De sportievelingen kunnen zich aansluiten bij een van de vele sportclubs die de gemeente rijk is : voetbal, tennis, turnen, hockey, lacrosse,… Of je kan een loopje doen in het Parkbos. Jeugdbewegingen als de chiro en de scouts zijn uiteraard ook flink vertegenwoordigd, met het oog op het nodige ravottenwerk…


  Jaarlijks vindt tijdens het pinksterweekend het evenement Cafeest plaats: een gratis muziekfestival dat een zeer breed publiek aanspreekt!

  Zijn er ook minder goed kanten aan De Pinte?

  Verkeersdruk is een hot item in België, en dat is in De Pinte niet anders. Het aangenaam vertoeven in De Pinte zorgt ervoor dat veel jonge gezinnen er zich komen vestigen. Een gezin zal al gauw over twee wagens beschikken. Die moeten altijd wel ergens heen, waardoor de wegen op hun limiet zitten... Meer de fiets uithalen is dus de boodschap. Er worden dan ook geregeld acties op touw gezet om dit te promoten, zoals “Met belgerinkel naar de winkel”.


  Wat is de grootse doelgroep?

  Jonge gezinnen zijn naar mijn gevoel de grootste groep nieuwe bewoners: zij brengen een bruisende dynamiek teweeg binnen alle verenigingen.

  Maxime Janssens  I   Pintenaar

   

  Beelden afkomstig van:© De Pinte Leeft, © Parkbos, © Cafeest

  LotTypeOpp.Status
  53HOB342 m²

  Verkocht

  54GB280 m²

  Verkocht

  55HOB344 m²

  Verkocht

  56HOB342 m²

  Verkocht

  57HOB342 m²

  Verkocht

  58HOB342 m²

  Verkocht

  59GB278 m²

  Verkocht

  60HOB325 m²

  Verkocht

  61HOB339 m²

  Verkocht

  62HOB348 m²

  verkocht

  63HOB357 m²

  Verkocht

  64HOB367 m²

  Verkocht

  65HOB410 m²

  verkocht

  66HOB433 m²

  Verkocht

  67OB491 m²

  Verkocht

  68OB501 m²

  Verkocht

  69OB508 m²

  Verkocht

  70HOB437 m²

  Verkocht

  71GB236 m²

  Verkocht

  72HOB338 m²

  Verkocht

  74OB568 m²

  Verkocht

  75OB569 m²

  Verkocht

  Gelieve uw gegevens in te vullen om de verkoopplannen te ontvangen.

  Meer weten?

  Neem contact op

  Bartis uw contactpersoon voor deze grond.