Interesse?

Mechelen - Half open en open bebouwing

Mechelen

  Wonen op een toplocatie in de buurt van alle nodige voorzieningen

  Binnenkort start Brummo met de aanleg van een nieuwe verkaveling 'De Perentuin' in Mechelen. We ontwikkelen woonzones die helemaal in harmonie zijn met hedendaags wonen, zodat je nieuwe buurt meteen als thuis aanvoelt. Zo zal je met een gerust hart je nieuwe woning zien verschijnen op de loctatie die je vanaf de eerste dag als juist ervaart.

  Deze verkaveling ligt op amper drie minuten rijden van een treinstation, met regelmatige treinverbindingen naar onder meer Mechelen-Centrum, Antwerpen, Brussel, Leuven en Gent. Met de wagen heb je een vlotte verbinding naar het centrum van Mechelen, en, via de E19, naar Antwerpen en Brussel.

   

  • Gezellige woonbuurt in een groene omgeving om op adem te komen
  • Autoluw en kindvriendelijk
  • In de buurt van winkels, scholen en alle nodige faciliteiten
  • Slechts 10 minuten verwijderd van het centrum van Mechelen
  • Vlot bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer

   

  Omgeving verkaveling

  De Perentuin ligt te midden van talrijke ontspannings- en recreatiegebieden en de alom bekende, 42-hectare grote dierentuin Planckendael.
  Ten zuidoosten van het stadscentrum van Mechelen ligt dan weer  het provinciaal sport- en recreatiedomein De Nekker, dat een zeer gediversifeerd sport- en spelaanbod kent. Blikvangers zijn hier de grote speel- en zwemvijver, de verschillende speeltuinen, de binnenspeeltuin, maar zeker ook de Nekkerpool: het nieuwe zwembadencomplex dat onder meer een wedstrijd- en een schitterend recreatiebad herbergt.

  Vanuit dit recreatiedomein, wandel je meteen het Mechels Broek binnen, een natuurgebied naast de Dijle. Aan de rand van het domein tref je een bezoekerscentrum, wat een ideale startplaats vormt voor prachtige wandelingen. Met bewegwijzerde wandelpaden, uitkijktorens en vogelkijkhutten, geniet je hier van een waar stukje wildernis.Ten slotte zal je ook nog terecht kunnen in het nabijgelegen recreatiedomein Hofstade, in de gelijknamige deelgemeente van Mechelen.

  Tal van sportclubs, waaronder voetbal-, basketbal-, tennis-, hockey- en handbalclubs, zorgen voor een breed gamma aan vijetijdsbesteding in Mechelen en haar deelgemeenten.  En al is de verkaveling omgeven door groen en rust, het bruisende stadscenturm van Mechelen  nooit veraf. Niet onbelangrijk is het onderwijsaanbod dat over het hele stadsgebied een zeer centrale plaats inneemt, met zo'n 18.000 leerlingen in de kleuter-, basis- en middelbare scholen en meer dan 20.000 studenten en stagiairs.  

   

  LotTypeOpp.Status

  Gelieve uw gegevens in te vullen om de verkoopplannen te ontvangen.

  Meer weten?

  Neem contact op

  Bartis uw contactpersoon voor deze grond.