Tevreden klanten

Van harte bedankt voor jullie steun namens alle betrokkenen, cursisten, vrijwilligers en personeel van De Lage Drempel. Het doet deugd dat er bedrijven zijn die maatschappelijk verantwoord ondernemen ernstig nemen en ernaar handelen.

Roger V.
VZW De Lage Drempel

Als zeer tevreden klanten van Brummo willen we niet nalaten dit ook mee te delen. Zowel voor, tijdens als na de verkoop een prima communicatie, altijd bereid om te helpen en mee naar oplossingen te zoeken. Wat ons betreft een topteam!

Jan en Inne V.G.
Particulier

Beste Brummo, We willen jullie uitdrukkelijk danken voor de samenwerking. Het is heel fijn om steeds op jullie steun te kunnen rekenen. 

G. Labeeu
Film Fest Gent

Het is een verademing om in de nieuwe kantoren te mogen verblijven. Enorme positieve reacties, zowel van de medewerk(st)ers alsook van de klanten.

V. Neslany
Zaakvoeder Vincent Neslany | Sirejacob, Neslany & Partners

Brummo heeft ons uitzonderlijk goed geholpen in onze zoektocht naar een geschikte bouwgrond. Dankzij de transparante communicatie en de vlotte samenwerking, hebben we het traject met Brummo als zeer prettig ervaren.

E. Werkers
Particulier

Wij werken graag samen met Brummo omdat alles correct verloopt op gebied van financiële afspraken en het ter beschikking stellen van gronden. Ook hebben ze een mooi aanbod rekening houdend met ligging, oriëntatie en prijs.

G. Defeyter
Bestuurder van Plan en Bouw

Er is een match tussen beide bedrijven, een vertrouwensband. Ik ken er veel mensen persoonlijk en dat werkt voor ons. Brummo is professioneel, correct en maken hun waarden waar. Je weet wat je krijgt.

S. De Vusser
Projectontwikkelaar

Bedankt voor jullie snelle klantvriendelijke gepaste actie

Wim B. en Eva D.
Particulier

Onze opwaarderingswerken van het gebouwtje in de Godshertogestraat in Aarschot zijn rond. Vele handen en uren werk leverden een prachtig resultaat op dat in de wijk veel bewondering krijgt. Het houtwerk hebben we van het ene gedeelte onder het afdak laten doorlopen tot het andere gedeelte. Het gebouwtje is heel aantrekkelijk nu! Bedankt Brummo dat we dit van jullie mochten doen! 15 nieuwe kindjes zijn jullie alvast dankbaar.

 

K. Deraeve
Vrije basisschool De Springplank - Aarschot

Langs deze weg wens ik Mr Bart Dierick en U te danken voor de correcte en aangename samenwerking in deze verkoop ! Succes toegewenst voor wat betreft de afwikkeling en de verkoop van deze bouwloten!

C. Simoens
Particulier

De bouwgronden vonden wij vooral aantrekkelijk door de ligging, dicht tegen het centrum van Gent en tussen beide ouderlijke woningen. Wat we ook interessant vonden is dat het een perceel was zonder onmiddellijke bouwverplichting.

S. Maes
Particulier

Ben jij ook tevreden over onze werking of heb je feedback voor ons? Laat het ons weten via de contactpagina.