‘De Keeting’ is een vereniging waar minderbegoeden het woord nemen. De bezoekers en vrijwilligers zijn er volwaardige partners in het bestrijden van armoede: ze organiseren samen De Keeting.

Door het nauwe contact met de doelgroep worden de knelpunten waarmee deze in onze samenleving wordt geconfronteerd, snel gedetecteerd en onder de aandacht gebracht.

Daarnaast vormt De Keeting een draaischijf tussen de mensen in armoede en het bestaande voorzieningen– en hulpverleningsaanbod. Men helpt er je graag op weg naar de juiste dienst of organisatie.

Of, je kan er ook gewoon terecht voor een gezellige babbel, een luisterend oor, kledij, een kop koffie, de krant, warme maaltijden, gebruik van wasmachine of douche,…

 

De Keeting is eveneens de initiatiefnemer van het ‘Repair Café’ in Mechelen, waar vrijwilligers en bezoekers elkaar helpen bij het herstellen van allerhande voorwerpen zoals kledij, fietsen, klein elektro... Je kan er vrij in en uit lopen, en je kapotte spullen samen met een deskundige vrijwilligers trachten te herstellen.

Zij organiseren allerlei activiteiten, bekijk hun activiteitenkalender voor meer info. Als vzw kan De Keeting Mechelen alle financiële hulp gebruiken, Brummo steunt deze organisatie.

Wenst u graag meer info over deze buurtorganisatie? Dit kunt u terugvinden op hun website, De Keeting.