FC Suraye United

Mechelen is een veldvoetbalclub rijker; en niet zomaar een... FC Suraye United droomt niet alleen van sportief succes, maar heeft ook een maatschappelijk doel. De club wil immers in de eerste plaats de verschillende gemeenschappen verenigen en samenbrengen. Piet den Boer is alvast fan!

  “We willen het vele talent dat er is, samenbrengen en daar iets moois mee doen”, vertelt voorzitter Isa Kucin.”

De interesse voor het eerste elftal is groot en de lat ligt hoog. FC Suraye United wil in vierde provinciale meteen kampioen spelen.

FC Suraye United wil overigens meer zijn dan een voetbalclub en naast de sportieve uitdaging ook een maatschappelijke rol opnemen. Zo staan de organisatoren open voor culturele en sociale activiteiten. Een eerste stap zal erin bestaan om de vele muzikanten die men in de vrienden- en sympathisantenkring rond de vereniging vindt, bij elkaar te brengen. Daarnaast heeft men eveneens de ambitie om ook op studievlak iets te betekenen en jongeren te ondersteunen bij het behalen van een diploma.

Brummo steunt met veel enthousiasme deze nieuwe voetbalploeg. Kandidaat-spelers en andere geïnteresseerden vinden meer informatie op de Facebookpagina van de organisatie.