FIFTY-ONE INTERNATIONAL

Fifty-One Ladies Club Gent zet zich al meer dan twintig jaar in om – dicht bij huis – noodlijdende vrouwen en kinderen daadwerkelijk te steunen. 

We kunnen er niet om heen: nog dagelijks worden we geconfronteerd met de realiteit dat er nog steeds nood is aan steun aan diegenen die het minder breed hebben… Fifty-One Ladies Club Gent zet zich al meer dan twintig jaar in om – dicht bij huis –vrouwen en kinderen, die het financieel moeilijk hebben, daadwerkelijk te steunen. Dit is de ‘core-business’ van de organtisatie. Om hun doelstellingen te kunnen realiseren, organiseren de leden jaarlijks een filmevent, waarbij ze beroep doen op sponsors om hun doelstellingen te helpen verwezenlijken. Zo ging dit jaarlijkse filmevent 29 maart 2018 door in Kinepolis Gent op, met een voorstelling van de “THE POST”, een film van de hand van Steven Spielberg.

Financiële steun blijft cruciaal om de doelstellingen van de Fifty-One Ladies Club Gent te verwezenlijken. De opbrengsten van dit event zijn ten voordele van minder behoede kinderen in de regio Gent, waaronder ook De Pinte. Brummo draagt hier graag haar financiële steentje bij.