Salaam Mechelen is een vereniging voor maatschappelijke vorming en tevens een zaalvoetbalclub: een unieke en geslaagde formule die al meer dan 20 jaar werkt. Alle leden van Project Salaam Mechelen kiezen voor een warme samenleving.

Men wil er vooral jongeren stimuleren om te studeren en een positieve, participerende houding in de maatschappij aan te nemen. Ook de ouderen steken hier iets van op.

Deze vereniging streeft ernaar om, in een prachtige stad als Mechelen en ver daarbuiten, mensen van verschillende origine, leeftijden, achtergrond… bijeen te brengen en in dialoog te laten gaan. Verdraagzaamheid, respect en samenhorigheid draagt men er hoog in het vaandel.

Bovendien mag de organisatie zich, met enige fierheid, de grondlegger noemen van het zaalvoetbal en de interculturaliteit in Mechelen.

Het zaalvoetbalteam van de vereniging, Salaam, is aan een sterk seizoen bezig, met een ranking op de eerste plaats in de categorie 2A. En in het bekertornooi kon Salaam doordringen tot de kwartfinales.

Project Salaam Mechelen gaat prat op een persoonlijke coaching en begeleiding, waarbij zelfdiscipline en ambitie belangrijk zijn.

Salaam Mechelen is een vzw die elke steun kan gebruiken. Daarom draagt Brummo hier graag haar financiële steentje bij.

Heb je zin om op een goed georganiseerde manier aan zaalvoetbal te doen, met een keuze om enkel de trainingen te volgen, of ook wedstrijden te spelen ?  Wil je graag lid worden van deze club? Neem dan contact op voor een proeftraining of gesprek.