De editie van 2020 wordt verplaatst naar 2021 op 19 en 20 juni. Noteer deze datum alvast in je agenda!

Brummo had zich al ingeschreven voor Levensloop Evergem als gold partner. Alle teams, inschrijvingen, giften en sponsoring worden gewoon overgedragen naar 2021.

 

Wanneer? 

Start : zaterdag 19 juni vanaf 15 uur

Einde : zondag 20 juni om 15 uur

Wat is Levensloop?

Levensloop is een feestelijk 24-uren-evenement voor alle leeftijden, dat helemaal rond solidariteit en fondsenwerving in de strijd tegen kanker draait. Levensloop is een initiatief van de vzw Stichting tegen Kanker en kan door elke stad of gemeente worden ingericht.

 

Met welk doel ?

Levensloop wil alle mensen die dagelijks tegen kanker vechten, in de bloemetjes zetten, en hen een hart onder de riem steken. Maar uiteraard is een belangrijke doelstelling tegelijkertijd om fondsen te werven ten voordele van de strijd tegen kanker. De opbrengsten van het evenement gaan integraal naar de Stichting tegen Kanker.

 

Waarom doen we mee?

Bij ons is de steun aan goede doelen een oprechte betrokkenheid. Brummo voorziet bij elk project telkens een bedrag om lokale initiatieven te steunen. In dit geval wordt het gekoppeld aan onze projecten te Ertvelde.

 

Hoe werkt het ?

Er worden teams gevormd die gedurende 24 uur een estafette lopen of wandelen op een parcours. Dit gaat van start op zaterdag 20 juni vanaf 15 uur tot en met zondag 21 juni tot 15 uur. Er staat dus steeds minstens één persoon per team op de piste. Je kan zelf kiezen hoelang je wil wandelen of lopen, 1 uur, 2 uren,.. dit bepaal je zelf. Het is de bedoeling dat iemand je telkens aflost, dit gedurende 24 uur. Hoe meer kandidaten, hoe minder je moet wandelen of lopen