De studenten bijstaan in de beste tijd van hun leven, dat is waar we naar streven! Zo zijn we jaarlijks van de partij op talloze studentenevenementen. Al enkele jaren op rij steunen we de studenten op Student Street Soccer, een groot voetbaltornooi, georganiseerd voor en door studenten.

Dit tweedaags prestigieus straatvoetbaltornooi is dit jaar aan zijn tiende editie toe. 72 ploegen zullen alles geven om de beker te bemachtigen! Gegarandeerd veel spektakel en spanning, dus doe mee of kom zeker supporteren!

Het tornooi zal plaatsvinden op woensdag 19 april en donderdag 20 april 2017 in het hart van de studentenstad, het Sint-Pietersplein. Dit is een straatvoetbaltornooi voor alle studenten en alle faculteiten van zowel de universiteit als de hogescholen.

Naast de prachtige en zenuwslopende wedstrijden van 's morgens tot 's avonds kan je nog rekenen op tal van randanimatie en een sfeer om u tegen te zeggen! Ook wij zijn massaal aanwezig, kom een balletje trappen op ons eigen Brummo veld en win leuke gadgets. Je spot ons aan onze pimped-out Quentin Tarantino Kill Bill Mobile a.k.a. de Brummo caravan.

Tot dan!

Blijf op de hoogte van onze nieuwe studentenkoten of ons bedrijfsvastgoed