In Mechelen wordt residentieel project aan 'de Eglegemvijver' plechtig opgestart

Op zaterdag 23 september vindt in Hombeek, deelgemeente van Mechelen, de eerste spadesteek plaats van ‘Waterberg’, een modern nieuwbouwproject met 66 woningen en 28 appartementen. Burgemeester Bart Somers zal er, samen met de initiatiefnemers, aanwezig zijn om mee het belang te benadrukken van dergelijke woonprojecten voor de stad Mechelen.

Mechelen is immers de ideale stad om te leven: alles binnen handbereik, en centraal gelegen tussen grootsteden Antwerpen en Brussel, die bereikbaar zijn op 20 minuten rijden via de E19. Hierdoor vormt Mechelen een ideale uitvalsbasis voor mensen die kwalitatief willen wonen, werken en winkelen. Scholen, handelszaken en tal van andere voorzieningen bevinden zich in de directe omgeving, en creëren zo de ideale woonomgeving voor zowel jonge gezinnen, medioren als senioren.

 

Mooi, comfortabel en sociaal actief leven
 
Het project zelf ligt in een rustige, aangename buurt. Het grenst aan de 36 hectare grote recreatievijver “de Eglegemvijver”, gesitueerd in een prachtige en groene omgeving, waar volop watersporten kunnen worden beoefend, zoals zeilen of windsurfen. Voor tennis en hockey kan je in de onmiddellijke omgeving terecht bij KMTHC, de op één na grootste sportclub in Mechelen.
Bij het ontwerp van de woningen en appartementen is bijzonder veel aandacht besteed aan het creëren van een stijlvolle leefomgeving. De tijdloze interieurinrichting gaat gepaard met ergonomisch comfort.

Meer beelden van dit residentieel project 'Waterberg' hier te bekijken.

Mis deze eerste spadesteek van de wegenis niet op 23 september om 10u in aanwezigheid van burgemeester Bart Somers!

Locatie: Zemstseweg – ter hoogte van huisnummer 42 – 2811 Hombeek -Mechelen. Parkeerplaatsen worden voorzien.

Blijf op de hoogte van onze nieuwe studentenkoten of ons bedrijfsvastgoed