Op zaterdag 15 september van 10 tot 13 uur hebben wij in aanwezigheid van burgemeester Bart Somers, de Esdoornschool en de omwonenden het speelbos en de nieuwe wegenis in de verkaveling "Waterberg" officieel geopend. 

We danken de aanwezigen voor de talrijke opkomst; het was een geslaagde inhuldiging met vele blije gezichtjes.

 

Een woordje uitleg..

Als projectontwikkelaar zit onze taak er niet op na het tekenen van een contract, maar blijven we inzetten op toekomstgericht ontwikkelen. Dat doen we door zorgvuldig uit te zoeken wat wij de omgeving kunnen bieden.

Zo richten wij aan het water een park van ruim 1 hectare in, wat 'Waterberg' synoniem maakt "voor buitengewoon wonen en leven". Aan de Zemstseweg is een nieuw parkeerterrein aangelegd voor hockeyclub KMTHC, waardoor tevens parkeeroverlast voor de buurtbewoners wordt vermeden. Daarnaast planten we  in overleg met de Esdoornschool een speelbos aan, waar kinderen zorgeloos zullen kunnen ravotten. Brummo steunt bovendien een heleboel lokale initiatieven zoals: Foundation Mechelen, Chiro Hombeek, zeilclub WVD- Mechelen,..

Kwaliteit garanderen in een buurt die vandaag én morgen als juist aanvoelt , blijft dan ook onze eerste prioriteit…

Na een mooie speech van Burgemeester Bart Somers en directeur Guido Slachmuylders werd het schoolbos en de nieuwe wegenis geopend. Burgemeester Bart Somers kreeg hiervoor de nodige hulp.. 

 

Voor de allerkleinsten werd er een springkasteel voorzien, een zeilsimulator, ballonnen, grashoofdjes, ijsjes en noem maar op. Dit zorgde voor veel blije gezichtjes!

 

 

Wij danken alle aanwezigen voor uw talrijke opkomst !

 

Ook de nodige pers en RTV was van de partij, een reportage hiervan kan u terugvinden via onderstaande link.

Inhuldiging speelbos & wegenis 'Waterberg'

_______________________________________________________________________

BINNENKORT

lanceren wij nieuwe projecten in: 

MUIZEN 

 BOORTMEERBEEK

Blijf op de hoogte van onze nieuwe studentenkoten of ons bedrijfsvastgoed