Koninklijke Mechelse Tennis & Hockey Club

Waarvoor staan ze?

KMTHC is een hockey- en tennisclub die gevestigd is aan de prachtig gelegen Eglegemvijver in Hombeek (vlakbij Mechelen).

Op tennisgebied zijn de sportieve successen van de club vooral toe te schrijven aan de  A-kwotering van Elza Bellens, Francis Andries en Johan de Preter. Bij de hockey-afdeling bracht de herenploeg het dan weer tot 7 seizoenen in Eerste Nationale.

KMTHC is bij uitstek een familie sportclub, met oog voor het gezellige en gemoedelijke karakter. En we mogen daar gerust nog het woordje 'gastronomisch' aan toevoegen, want het restaurant van de club verzorgt voor al hun ploegen én bezoekers steeds een lekkere maaltijd.

De club kan rekenen op belangrijke bijdragen van sponsors, waaronder ook die van Brummo, met het oog op de verwezenlijking van de talrijke sportieve en recreatieve activiteiten.

 

 

Wil je graag leren hockey spelen of tennissen in een charmant karakter?

Deze club straalt gezelligheid uit en beantwoord perfect aan de positieve sfeer die deze Tennis en hockeyclub nastreeft.

Startende spelers kunnen op de club een hockeystick lenen. Eigen sportieve kleding en stevige sportschoenen zullen dan zeker volstaan als uitrusting. Ben je niet vertrouwd met hockey als sport? En lijkt dit allemaal wat veel in één keer? Kom dan eens luisteren bij iemand op de club van het jeugdbestuur. Zij zullen je met plezier informeren!

De tennislessen worden gegeven in groepsverband. Heb je zelf nog geen tennisracket of tennisballen? Zij hebben dit allemaal ter beschikking.

 

 

Wat kan je er allemaal beleven?

  • Zomertraininigen, wedstrijden en sportkampen
  • Hockey- en tennistornooien
  • Tennis indoor- als outdoor
  • Wil je graag éénmaal per week trainen op woensdag, zonder deelname aan wedstrijden in het weekend? Dan is trimhockey de oplossing.

 

Wil jij je graag inschrijven of meer weten?

Bezoek de website voor meer info www.kmthc.be en www.tennismechelen.be

 

Waar?

KMTHC vzw

Bergenstraat 2

B 2811 Hombeek - Mechelen

 

 

Beelden komen van website KMTHC en Tennis Mechelen

Blijf op de hoogte van onze nieuwe studentenkoten of ons bedrijfsvastgoed