Winter wonderland….

December… Feestmaand…

De dagen zijn terug korter, de bomen staan terug kaal… de winter staat weer voor de deur. De feestdagen die met rasse schreden naderen…

Voor de ene magie; voor anderen niet snel genoeg voorbij...

Voor mij magie…Ik hou erg van de sfeer in de winterperiode en rond de feestdagen.

Heerlijk die sfeer: overal lichtjes en versiering. Lekker warm binnen aan de haard, of juist goed gekleed voor een lange wandeling in de koude buitenlucht.

Het weer zorgt alvast voor de juiste sfeer. De sneeuwpoppen komen in het straatbeeld… Tijd om de slee boven te halen en voor een sneeuwballengevecht… pure nostalgie.

Ook de kerstmarkten verschijnen in alle steden; zelfs het kleinste dorp heeft er tegenwoordig wel één. Een glaasje cava, een glühwein, een warme chocomelk, poffertjes,…. voor ieder wat wils. Maar ik hou vooral van de gezelligheid samen; samen zijn met vrienden en familie, samen dingen doen.

En ja: voor we het weten, is het terug Kerstmis, oud & nieuw. We worden overstelpt met lekker eten; het feestmaal wordt bereid, pakjes worden onder de kerstboom gelegd, kerstkaarten verstuurd met de beste wensen; de goede voornemens worden weer vooropgesteld, lekker eten en drinken; kortom puur genieten !

Misschien krijgen we dit jaar wel een witte kerst…

En of je nu pro of contra bent,

ik wens jullie alvast een fijne kerst en een fantastisch, gezond nieuw jaar toe!

 

And remember…

We’re like a

snowflake

all different in our own

beautiful way….

 

 

Blijf op de hoogte van onze nieuwe studentenkoten of ons bedrijfsvastgoed