Vind de ruimte voor uw toekomst

Waar staan wij voor

Al meer dan 30 jaar creëert Brummo de ideale woon-, werk- of studieruimte voor haar klanten. We streven ernaar om een  omgeving te realiseren die mensen inspireert. Dat doen we onder meer door de recentste ontwikkelingen in onze sector nauw op te volgen en door goed te luisteren naar wat mensen verlangen; of het nu om een bouwgrond, een studentenkot of een bedrijfspand gaat... De ruimte voor uw toekomst, dus.

 

Wat doen we?

We bieden bouwrijpe gronden aan in woonzones in volle ontwikkeling. Zo hebt u de garantie dat uw bouwproject meteen van start kan gaan. De nodige vergunningen zijn voorhanden, alle buurtinfrastructuur zoals wegen, parken, speelpleinen,... nieuw aangelegd. U hebt dus niet enkel de zekerheid dat u meteen kan bouwen;  u kan zich meteen ook voorstellen hoe uw buurt er zal uitzien.

Onze studentenkoten bevinden zich allemaal in Gent: het historische, bruisende hart van Oost-Vlaanderen... Een stad met een ruime keuze aan studierichtingen en tal van campussen, en waar cultuur, sport- en ontspanningsmogelijkheden legio zijn...

Met ons bedrijfsvastgoed bieden wij vastgoed aan op maat van iedere bedrijfsdoelstelling. Een nieuw bedrijfspand is eigenlijk nooit een doel op zich. U wil immers meer klanten bereiken, meer ruimte creëren voor uw werknemers, of u wil zich vestigen in een nieuwe stad of regio. Om die doelstellingen waar te maken, zijn we bereid onze panden te optimaliseren tot ze helemaal in uw plaatje passen. Zie ons dus niet zomaar als een verhuurder, maar als uw partner die altijd openstaat voor uw ideeën en plannen.

 

Toekomst gericht ontwikkelen

Als projectontwikkelaar zetten we in op toekomstgericht ontwikkelen en denken we ook aan het wonen, werken- en leven van morgen. Door strategische locaties uit te kiezen in buurten die makkelijk bereikbaar zijn en alles te bieden hebben. Zo garanderen we levenskwaliteit in een buurt die vandaag en morgen als een thuis aanvoelt. 

 

Een thuis voor vandaag en morgen

Het is ons doel om een buurt te realiseren waar mensen graag thuiskomen, studeren of werken, en volop van het leven kunnen genieten. We ontwikkelen leefplekken die tot in de puntjes afgewerkt zijn. We hebben onze doelstellingen echter pas bereikt, als iedereen er zich elke dag opnieuw thuis voelt.

 

Expertise

Brummo kan terugblikken op meer dan 30 jaar ervaring. Door deze expertise hebben we het nodige vertrouwen om de meest uitdagende projecten te verwezenlijken. We beschikken over een ruime portefeuille aan bouwrijpe gronden, studentenflats en bedrijfsvastgoed. 

 

Zoveel meer dan vastgoed of bouwgronden

Als projectontwikkelaar geloven we niet dat onze taak erop zit na het tekenen van het contract. Een bouwgrond kopen, of vastgoed huren, doet u niet elke dag. Daarom geven we onze klanten nauwgezet advies, zodat ze een persoonlijke en doordachte keuze kunnen maken. Op deze manier creëren we een win-win situatie voor alle partijen.

 

Brummo steunt

Als projectontwikkelaar bouw je mee aan de samenleving. We realiseren immers meerwaarde door woon-, studie- en werkgelegenheid te creëren. Op die manier zijn we betrokken bij de toekomst van anderen. Wij blijven inzetten op toekomstgericht ontwikkelen, en dit, door zorgvuldig uit te zoeken wat we de omgeving kunnen bieden. 

Er zijn tal van sociale, sportieve, en culturele evenementen of organisaties die je als onderneming een financieel duwtje in de rug kan geven. Of je nu een organisatie ondersteunt bij haar werking, dan wel bijdraagt aan een goed doel; elke steun is steeds erg welkom. Brummo draagt dan ook graag haar steentje bij aan onze samenleving met financiële steun aan tal van doelen, zo steunen we jaarlijks meerdere projecten waarvan we er alvast enkele opsommen in 'Brummo steunt'.

 

       

 

Vind de ruimte voor uw toekomst

Laat ons weten waar u naar op zoek bent.

Neem contact op