Referenties

Van harte bedankt voor jullie steun namens alle betrokkenen, cursisten, vrijwilligers en personeel van De Lage Drempel. Het doet deugd dat er bedrijven zijn die maatschappelijk verantwoord ondernemen ernstig nemen en ernaar handelen.

Roger V.
VZW De Lage Drempel

Beste Brummo, We willen jullie uitdrukkelijk danken voor de samenwerking. Het is heel fijn om steeds op jullie steun te kunnen rekenen. 

G. Labeeu
Film Fest Gent

Onze opwaarderingswerken van het gebouwtje in de Godshertogestraat in Aarschot zijn rond. Vele handen en uren werk leverden een prachtig resultaat op dat in de wijk veel bewondering krijgt. Het houtwerk hebben we van het ene gedeelte onder het afdak laten doorlopen tot het andere gedeelte. Het gebouwtje is heel aantrekkelijk nu! Bedankt Brummo dat we dit van jullie mochten doen! 15 nieuwe kindjes zijn jullie alvast dankbaar.

 

K. Deraeve
Vrije basisschool De Springplank - Aarschot

Het belangrijkste is dat we een persoonlijk gesprek kunnen aangaan met de mensen van Brummo.

M. Bal
Bestuurder bij Filmfestival Gent

Als zeer tevreden klanten van Brummo willen we niet nalaten dit ook mee te delen. Zowel voor, tijdens als na de verkoop een prima communicatie, altijd bereid om te helpen en mee naar oplossingen te zoeken. Wat ons betreft een topteam!

Jan en Inne V.G.
Particulier

Het is een verademing om in de nieuwe kantoren te mogen verblijven. Enorme positieve reacties, zowel van de medewerk(st)ers alsook van de klanten.

V. Neslany
Zaakvoeder Vincent Neslany | Sirejacob, Neslany & Partners

Brummo heeft enkele verfraaiingswerken uitgevoerd, ze hebben hier heel wat tijd en werk ingestoken. Hierdoor hebben we nu een heel mooi pand. Als er iets is, kan ik steeds terecht bij dezelfde persoon die van de situatie op de hoogte is. Onlangs zaten we bijvoorbeeld met een lek, deze persoon is direct komen kijken.

R. Drenth
Bestuurder van Kwadro

Ben jij ook tevreden over onze werking of heb je feedback voor ons? Laat het ons weten via de contactpagina.