Studentenkoten in Gent

Je eigen ruimte in Gent, op wandelafstand van je campus en het studentenleven.

Ik zoek een kot in de buurt van

Kotleven zonder zorgen

We waken voortdurend over de kwaliteit van onze studentenresidenties en koten. Een professionele schoonmaakploeg komt bovendien elke week alle gemeenschappelijke delen van je gebouw grondig poetsen.

Ontdek je toch iets dat kapot is, of heb je een ander probleem? We staan steeds voor je klaar om je probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Verlaat Hotel Mama dus met vertrouwen en ga zorgeloos op kot in Gent.

Lees meer over onze service en onze 24/7-kotline

Wat mij overtuigd heeft om bij Brummo een studentenkot te huren voor mijn dochter, is in eerste instantie het aantrekkelijke appartement. Daarnaast kwamen zij in vergelijking met andere veel professioneler over, ik wist direct waartoe of waaraan.

T. Lepeire
Ouder van kotstudent

Brummo scoort!

21/02/2017

De studenten bijstaan in de beste tijd van hun leven, dat is waar we naar streven! Zo zijn we jaarlijks van de partij op talloze studentenevenementen. Al enkele jaren op rij steunen we de studenten op Student Street Soccer, een groot voetbaltornooi, georganiseerd voor en door studenten. 

Lees meer

De zoektocht is begonnen

26/04/2017

Eindelijk: jouw laatste jaar in het middelbare onderwijs... Volgend academiejaar ga je naar de hogeschool of universiteit. Voor velen onder jullie betekent dit: OP KOT (en feesten, maar mondje toe)! Je ouders geven groen licht; dus de zoektocht kan beginnen. Maar hoe begin je daar nu aan? Wat is het ideale kot? We geven je alvast een goede raad: stel vooraf prioriteiten! Kijk welke punten voor jou doorslaggevend zijn. We helpen je alvast een eindje op weg.

 

Lees meer

Het aanbod van koten is zeer aantrekkelijk, de meeste zijn nieuwbouw of toch op zijn minst gerenoveerd. Ze zijn modern en van alles voorzien en wat niet onbelangrijk is, ze zijn ook goed gelegen.

N. Wostyn
Kotstudente