Blog

Slimme tips voor een betere zithouding

03/01/2019

In ons digitaal tijdperk zitten we dagelijks ettelijke uren achter het bureau. Het is dan ook van wezenlijk belang dat we onze werk- of studeerplek goed inrichten om rug- en nekklachten, zoals RSI, te voorkomen.

Lees meer

STUDENT IN GENT

21/09/2018

Het is zover: eindelijk student! En dan nog wel in het bruisende Gent… Nu zal je je als nieuwe “inwoner” wel afvragen: wat valt er hier allemaal te doen?

Lees meer

Inrichting kot: waar op te letten?

22/06/2018

De kogel is door de kerk: je hebt beslist en je ouders hebben toegezegd… om op kot te gaan! Tijd om op eigen benen te staan en je eigen stek in te richten.

Lees meer

Bovenaan Google staan zonder te betalen?

06/03/2018

Als je op zoek gaat naar informatie over hoe je best een blog schrijft, die tegelijkertijd goed scoort in de zoekmachine van meneer Google, komt er heel wat technische informatie op je af. Zo zou je je moeten houden aan minimaal 300 woorden, maximaal 700, en voeg je liefst zoveel mogelijk zoekwoorden toe, zodat Google jou kan terugvinden… Maar waar blijft de spontaniteit dan? We schrijven immers een artikel voor onze bezoekers, en niet voor Google. Toch?

Lees meer

Verhuizen

02/10/2017

Verhuizen is niet enkel een verhuiswagen vastleggen, maar heeft heel wat meer voeten in de aarde. Hierbij enkele eenvoudige tips en tricks om een verhuis iets gemakkelijker en vlotter te kunnen laten verlopen:

Lees meer

Time-management

31/08/2017

Heb je ook wel eens zo van die dagen : hele dag hard gewerkt, brandjes geblust, en op het eind van de dag stel je jezelf de vraag : 'wat heb ik nu vandaag allemaal precies gedaan?'

Lees meer

Brummo scoort!

21/02/2017

De studenten bijstaan in de beste tijd van hun leven, dat is waar we naar streven! Zo zijn we jaarlijks van de partij op talloze studentenevenementen. Al enkele jaren op rij steunen we de studenten op Student Street Soccer, een groot voetbaltornooi, georganiseerd voor en door studenten. 

Lees meer

cocoon-interieur-tips

08/10/2018

De zon komt niet ver boven de horizon meer uit: het is tijd om het buitenleven in te ruilen voor het binnen-zijn. Het cocoon-tijdperk is terug aangebroken; het liefst van al doe je dit in een gezellig (t)huisje.

Lees meer

WEGWIJZER NAAR DE FESTIVALWEIDES

11/06/2018

WEGWIJZER NAAR DE FESTIVALWEIDES

Lees meer

Winter Wonderland

20/12/2017

Winter wonderland…. December… Feestmaand…

Lees meer

De zoektocht is begonnen

26/04/2017

Eindelijk: jouw laatste jaar in het middelbare onderwijs... Volgend academiejaar ga je naar de hogeschool of universiteit. Voor velen onder jullie betekent dit: OP KOT (en feesten, maar mondje toe)! Je ouders geven groen licht; dus de zoektocht kan beginnen. Maar hoe begin je daar nu aan? Wat is het ideale kot? We geven je alvast een goede raad: stel vooraf prioriteiten! Kijk welke punten voor jou doorslaggevend zijn. We helpen je alvast een eindje op weg.

 

Lees meer

Bye bye Hotel Mama

06/02/2014

Binnenkort is het weer zover, een heleboel studenten verlaten Hotel Mama en gaan op kot. Spannend maar toch ook een beetje eng, al zeker als je naar een andere stad verhuist. Vrees niet, ook ik heb het overleefd.

Lees meer