Jammer, al onze koten zijn verhuurd...

9000 Gent

  Jammer, al onze koten voor het academiejaar 2020 - 2021 zijn verhuurd.

  Soms, door een annulatie komt er een kamer of studio vrij. Bekijk geregeld onze website hiervoor.

   

  Interesse?

  Maak een afspraak om dit kot te bekijken. Of vraag om meer info.

  Neem contact op

  Amberis je contactpersoon voor dit kot.

  Wat mij overtuigd heeft om bij Brummo een studentenkot te huren voor mijn dochter, is in eerste instantie het aantrekkelijke appartement. Daarnaast kwamen zij in vergelijking met andere veel professioneler over, ik wist direct waartoe of waaraan.

  T. Lepeire
  Ouder van kotstudent

  Brummo scoort!

  21/02/2017

  De studenten bijstaan in de beste tijd van hun leven, dat is waar we naar streven! Zo zijn we jaarlijks van de partij op talloze studentenevenementen. Al enkele jaren op rij steunen we de studenten op Student Street Soccer, een groot voetbaltornooi, georganiseerd voor en door studenten. 

  Lees meer

  De zoektocht is begonnen

  08/03/2019

  Eindelijk: jouw laatste jaar in het middelbaar onderwijs... Volgend academiejaar ga je naar de hogeschool of universiteit. Voor velen onder jullie betekent dit: OP KOT (en feesten, maar mondje toe)! Je ouders geven groen licht; dus de zoektocht kan beginnen. Maar hoe begin je daar nu aan? Wat is het ideale kot? We geven je alvast een goede raad: stel vooraf prioriteiten! Kijk welke punten voor jou doorslaggevend zijn. We helpen je alvast een eindje op weg.

   

  Lees meer

  Het aanbod van koten is zeer aantrekkelijk, de meeste zijn nieuwbouw of toch op zijn minst gerenoveerd. Ze zijn modern en van alles voorzien en wat niet onbelangrijk is, ze zijn ook goed gelegen.

  N. Wostyn
  Kotstudente