Referenties

Van harte bedankt voor jullie steun namens alle betrokkenen, cursisten, vrijwilligers en personeel van De Lage Drempel. Het doet deugd dat er bedrijven zijn die maatschappelijk verantwoord ondernemen ernstig nemen en ernaar handelen.

Roger V.
VZW De Lage Drempel

Beste Brummo, We willen jullie uitdrukkelijk danken voor de samenwerking. Het is heel fijn om steeds op jullie steun te kunnen rekenen. 

G. Labeeu
Film Fest Gent

Onze opwaarderingswerken van het gebouwtje in de Godshertogestraat in Aarschot zijn rond. Vele handen en uren werk leverden een prachtig resultaat op dat in de wijk veel bewondering krijgt. Het houtwerk hebben we van het ene gedeelte onder het afdak laten doorlopen tot het andere gedeelte. Het gebouwtje is heel aantrekkelijk nu! Bedankt Brummo dat we dit van jullie mochten doen! 15 nieuwe kindjes zijn jullie alvast dankbaar.

 

K. Deraeve
Vrije basisschool De Springplank - Aarschot

Wat mij overtuigd heeft om bij Brummo een studentenkot te huren voor mijn dochter, is in eerste instantie het aantrekkelijke appartement. Daarnaast kwamen zij in vergelijking met andere veel professioneler over, ik wist direct waartoe of waaraan.

T. Lepeire
Ouder van kotstudent

De medewerkers van Brummo komen regelmatig alles checken in de gebouwen. Ook de poetsdienst komt wekelijks, het is hier heel proper.

L. Vanden Bussche
Kotstudente

Als zeer tevreden klanten van Brummo willen we niet nalaten dit ook mee te delen. Zowel voor, tijdens als na de verkoop een prima communicatie, altijd bereid om te helpen en mee naar oplossingen te zoeken. Wat ons betreft een topteam!

Jan en Inne V.G.
Particulier

Het is een verademing om in de nieuwe kantoren te mogen verblijven. Enorme positieve reacties, zowel van de medewerk(st)ers alsook van de klanten.

V. Neslany
Zaakvoeder Vincent Neslany | Sirejacob, Neslany & Partners

Het aanbod van koten is zeer aantrekkelijk, de meeste zijn nieuwbouw of toch op zijn minst gerenoveerd. Ze zijn modern en van alles voorzien en wat niet onbelangrijk is, ze zijn ook goed gelegen.

N. Wostyn
Kotstudente

Ben jij ook tevreden over onze werking of heb je feedback voor ons? Laat het ons weten via de contactpagina.