Maak ons team sterker door jezelf te zijn

Je eigen ding kunnen doen in een stimulerende omgeving is een belangrijke voorwaarde om je grenzen te verleggen. Daarom doen we er alles aan om je de ruimte te geven waarin je je eigen accenten kan leggen.

We hebben momenteel geen openstaande vacatures.

Solliciteer spontaan

Ik heb reeds het geluk gehad om in zowel multi-nationals, KMO’s en éénmanszaken te werken. 2,5 jaar geleden heb ik me in het Brummo-avontuur gestort met deze diverse ervaring op zak. Brummo is een klein en hecht bedrijf. Zo merk ik een groot verschil in flexibiliteit ten opzichte van grote bedrijven. Maar ook in ons klein bedrijf is het ons doel om bij te leren en blijven we zeker niet bij de pakken zitten. We zijn op een losse manier heel serieus met onze job bezig.

Last but not least zijn alle collega’s toppers van de eerste tot de laatste! Er hangt een goede spirit, samenhorigheid, wederzijds vertrouwen en gedrevenheid. Dit maakt het elke ochtend boeiend om uit bed te springen.

Kim Arnould
Boekhouding

Ik werk ondertussen 6 jaar bij Brummo, wat ik vooral positief vind is dat we een klein bedrijf zijn waardoor de stap tussen directie en personeel niet zo groot is. Er is dus een snelle en directe communicatie mogelijk in beide richtingen. Er zijn waarschijnlijk mensen die deze werking niet zal liggen maar ik vind dit juist een pluspunt.

Een ander voordeel van kleinere bedrijven is dat je naast de standaardtaken ook soms andere taken toevertrouwd krijgt, elke functie is meer een totaalpakket. De job is veel ruimer dan mijn vroegere functie als projectleider in een bouwbedrijf. Daar werkte ik meer projectgebonden, elk was verantwoordelijk voor zijn eigen project, terwijl het hier meer over een totaalplaatje gaat. Uiteraard heb je nog steeds je eigen functie maar de afwisseling vind ik uiterst aangenaam. 

Simon Kint
Werfleider

Werken bij Brummo is een absolute aanrader! De lat wordt hoog gelegd en targets moeten gehaald worden, maar dit werkt enkel motiverend en zorgt er tevens voor dat je je eigen grenzen telkens gaat verleggen. Je krijgt de vrijheid om je capaciteiten te tonen, maar wordt daarnaast ook voldoende aangestuurd, waardoor je de mogelijkheid krijgt dagelijks bij te leren.

Dat we een klein bedrijf zijn, voel je in de familiale sfeer op kantoor en in de snelheid waarmee beslissingen genomen worden. Het enthousiasme van de collega’s werkt daarnaast aanstekelijk. De neuzen wijzen allemaal in dezelfde richting!

Amber Buyse
Medewerker verhuur