Commercieel medewerker verhuur (m/v)

Wie zijn we?

BRUMMO is een gereputeerde Belgische projectontwikkelaar met ruim 30 jaar ervaring in zowel het aankopen en verkavelen van bouwgronden, maar heeft eveneens bekendheid verworven door haar uniek verhuurconcept van studentenkamers- en studio’s, voornamelijk in het Gentse, en dit zowel in eigen beheer, als voor rekening van derden.

Daarnaast exploiteren we andere opbrengsteigendommen zoals, starterswoningen, appartementen en studio’s, baanwinkels, kantoren, opslagruimten...

 

Functieomschrijving

Binnen onze organisatie krijg je een boeiende en gevarieerde functie, die voornamelijk zal toegespitst zijn op de studentenverhuur. Als servicegerichte, oplossingsgedreven en contactvaardige persoon zal je, samen met je andere collega's van de verhuurafdeling, instaan voor het beheer en de verhuur van de verhuurentiteiten, op zowel commercieel, praktisch als administratief vlak.

 
In concreto

  • bereid je jaarlijks het studentenverhuurseizoen voor, zowel praktisch, administratief als publicitair;
  • organiseer je, en begeleid je de bezichtigingen van de studentenflats en sluit huurovereenkomsten af;
  • volg je de administratie op die hiermee gepaard gaat;
  • voer je de ingaande en uitgaande plaatsbeschrijvingen uit;
  • houd je toezicht op het onderhoud van de panden, en op het goed samenleven van de huurders;
  • bewaak je mee het overzicht van de huurinkomsten en de exploitatiekosten;

Hierbij krijg je ondersteuning en opleiding van toegewijde collega's, en kan je op de knowhow rekenen van het hele team.

 

Profiel

Je hebt minstens een bachelor opleiding met succes afgerond, of beschikt over relevante ervaring, bij voorkeur binnen de sector.

Je draagt verantwoordelijkheid, voelt je goed in een team. Bovenal ben je een commerciële en klantvriendelijke vertegenwoordiger van ons bedrijf die onze huurders centraal plaatst en mee bouwt aan de faam van Brummo. Door tegelijkertijd onder meer de exploitatiekosten te bewaken, tracht je het beste rendement uit onze panden te halen. We zoeken daarom iemand die tevens voldoende praktisch en administratief onderlegd is om dit beheer waar te maken. Je bent een goed organisator, die op een efficiënte wijze te werk gaat. Uiteraard kom je graag in contact met studenten en andere huurders, en vind je het belangrijk om diplomatisch naar de beste oplossing te zoeken voor opduikende problemen. Het schrikt je niet af dat je geregeld buiten de gebruikelijke werkuren zal dienen beschikbaar te zijn.

 

Aanbod

Je komt terecht in een ondernemende organisatie, waar collegialiteit, ruimte voor initiatieven en verantwoordelijkheidszin belangrijke waarden zijn. Je zal je kunnen waarmaken in een uitdagende functie.

 

Interesse?

Indien je interesse hebt en meer wil weten via een verkennend gesprek, mag je ons contacteren via onderstaand contactformulier of rechtstreeks via jobs@brummo.be. Wij kijken er alvast naar uit om een bericht van jou te ontvangen!

Solliciteren voor deze vacature