Junior vastgoedaankoper- en verkoper

Als projectontwikkelaar, gevestigd in Sint-Martens-Latem, vlakbij Gent, is Brummo reeds 30 jaar actief in het kwaliteitsvol verkavelen van gronden. Daarnaast verhuren we ook bedrijfsvastgoed en zijn we actief op de markt van de studentenhuisvesting.

Voor de uitbreiding van onze activiteiten zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker, die zich zal focussen op de aan- en verkoop van gronden.

 

 

Je zal instaan voor de prospectie van nieuwe projecten en de verkoop van uitgeruste bouwloten voor je rekening nemen, maar je zal uiteraard ook betrokken worden bij de verschillende facetten van projectontwikkeling. Een job met een brede invulling, dus …

Wij kijken dan ook uit naar een gedreven en ondernemende kandidaat, met een commerciële spirit, die wil genieten van de professionele know-how binnen een dynamische onderneming met een no-nonsense mentaliteit en ruime vastgoed-expertise.

Je kan rekenen op een gedegen opleiding; starters zijn dan ook welkom binnen ons bedrijf.

Indien je interesse hebt en meer wil weten via een verkennend gesprek, mag je ons contacteren via onderstaand contactformulier of rechtstreeks via jobs@brummo.be. Wij kijken er alvast naar uit om een bericht van jou te ontvangen!

Solliciteren voor deze vacature