Ook eens een Chirozondag proberen?

Als je denkt dat de Chiro wel iets voor jou is, of het gewoon eens wil komen proberen, dan ben je natuurlijk meer dan welkom! De eerste drie keer kan je gratis komen proberen of de Chiro iets voor jou is. Blijkt dat niet zo? Jammer. Toch wel? Dan zorgen ze met jou (of je ouders) dat je ook ingeschreven wordt als lid van de Chirogroep Hombeek.

Kom je voor het eerst naar de Chiro, spreek dan zeker de leiding even aan. Zij zullen jou (en je ouders) beknopt de nodige informatie meegeven en alvast wat gegevens noteren (zoals een telefoonnummer van thuis). Het is aangeraden om de eerste keer wat vroeger naar de Chiro te komen (rond 14.00u),zodat ze voldoende tijd hebben om dat in orde te brengen.

Overtuigd? Schrijf je in!

Hebben we je kunnen overtuigen? Super! Spreek dan zeker de leiding even aan. Dat mag na 3 keer testen, of natuurlijk ook al vroeger. We noteren dan de rest van je gegevens en zorgen voor je inschrijving bij onze Chirogroep.

Zit je nog met vragen?

Als je nog niet vertrouwd bent met de Chiro, dan kan dit allemaal een beetje veel informatie in één keer zijn. Misschien zit je nog met vragen, of wil je graag eerst eens praten met de leiding. Dat kan! Aarzel zeker niet om contact met Chiro Hombeek, zij helpen je met plezier verder.

 

Lees zeker ook ons artikel over Bouw nieuwe Chirolokalen.